Privatlivspolitik

Hjem / Nyttige Links / Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for kategarfalk.dk

Behandlinger

Cookie- og privatlivspolitik

 

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse

og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis

du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og

undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der

indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el.

tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og

målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

 

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og

optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der

er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til

dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne

informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores

nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller

abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske

oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk

placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit

samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn,

telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse

med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger

hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til

uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil

have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og

betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende

et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og

indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter

dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen

og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme

for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk

placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse

oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies”

ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse

behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne

formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver

samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine

oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden

til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit

samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der

behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse

herom kan ske til: kate@garfalk.dk -Hvis du vil klage over vores behandling af dine

personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

 

Kate Garfalk

Odin Havnepark Lumbyvej 11, Indgang B, st.th

5000 Odense C

Telefon: 23 60 69 62

Email: kate@garfalk.dk

 

Røgfri

Vægtkontrol

Stressfri

Smerte

Allergi

Selvværd

Angst & Fobier

Eksamensangst

Erhverv

Erhvervscoaching

Mindfulness

Hypnoterapi

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Har du en udfordring i dit liv, som ikke er beskrevet på min hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte mig, så finder jeg den bedste løsning for dig.



Bestil en konsultation

Formular til accept af opbevaring af klientdata

Hypnoterapi skaber forandring

For mig er det vigtigt, du som klient på en sikker, tryg og omsorgsfuld måde får effektive resultater på kort tid.

 

Jeg er NGH Certificeret Hypnoterapeut og Certificeret i Rapid Pain Technique fra Academy Betterlife.

 

Som professionel Hypnoterapeut deltager jeg løbende i kurser, efteruddannelse og

supervision af mit arbejde, for at være opdateret med den nyeste viden indenfor

Hypnoterapi.

 

Læs mere..

Kontakt information

Odin Havnepark

Lumbyvej 11, Indgang B, st.th

5000 Odense C

+45 23 60 69 62

kate@garfalk.dk

Man - Fre 09:00 - 17:00

 

© Kate Garfalk.dk -  All Rights Reserved.
Design: Tukana Group

 

+45 23 60 69 62

kate@garfalk.dk