Klientudtalelser

 

Email: kate@garfalk.dk

Klientudtalelser

 

Jeg skulle til Bacheloreksamen som sygeplejerske. Og på trods af mange eksamener har jeg aldrig vænnet mig til det. Fik anbefalet hypnose af en medstuderende, der tidligere havde haft god gavn af det mod eksamensangst.

Må sige, at jeg fik en fantastisk varm og behagelig velkomst og jeg følte mig med det samme i gode hænder. Vi fik en lang snak inden vi gik i gang. Det var dejligt, at føle der var tid og ingen stress.

Efter 2.session dagen før eksamen, var jeg helt rolig og glad...tog mig selv i at gå og synge, Jeg gik til eksamen dagen efter med ro det var fantastisk. Gik ind og gav den gas, kom ud med et flot 10-tal :-)

 

Anja Petersen, OUH

 

 

 

Efter min skulder havde været revet af led, havde jeg i mange måneder voldsomme smerter i ro og bevægelse, og måtte som følge deraf tage meget smertestillende. På en skala fra 1-10, lå mine smerter fra 6-10.

En scanning viste, at jeg havde revet en sene af skulderen, derfor kunne jeg ikke løfte min arm.

Jeg startede et smertebehandlingsforløb hos Kate, som jeg kendte fra hendes Mindfulnesskursus.

Efter første smertebehandling trappede smerterne ned og jeg startede nedtrapning af smertestillende. Efter sidste smertebehandling er jeg stort set smertefri og har fuld mobilitet i min skulder. Har jeg en sjælden gang smerter i skulderen, bruger jeg et hypnosebillede til at mindske/ fjerne smerten med.

 

Dorte Bahl

 

 

 

Jeg måtte d.15/5-17 ( den dato glemmer jeg aldrig) gå hjem fra job, med så meget hjertebanken og uro i hele kroppen, at jeg var bange for at jeg skulle hentes på en båre.

Efter 14 dage derhjemme, startede jeg op på halv tid. Følte jeg var klar, mine arbejdsopgaver var 100% tilrettelagt og jeg havde fuld opbakning fra mit firma og mine kollegaer.

Dog følte jeg ikke, at stresssymptomerne forsvandt. Jeg kunne ikke leve med, at jeg ikke fik mit glade jeg, gode humør og min energi tilbage.

 

Jeg var i perioden i tæt kontakt med vores HR afdeling, og da jeg selv, på et møde, nævnte hypnose, blev jeg anbefalet Kate Garfalk.

Jeg har ikke et eneste sekund fortrudt.

Jeg fik 4 behandlinger. Alle 100% professionelt udført og for hver behandling, fik jeg det bare bedre og bedre.

Hvis jeg skal beskrive behandlingerne, vil jeg sige, at det er lidt som at komme til psykolog med hypnose som afsluttende behandling. Kombinationen af det og de lydfiler, der følger med i forløbet, har virket SUPER godt på mig.

 

Det er nu ca. 6 uger siden min sidste behandling, jeg lytter stadig i ny og næ til lydfilerne, de giver simpelthen en ro i hele kroppen og ikke mindst for alle tankerne.

 

Jeg kan på det kraftigste anbefale hypnose som behandlingsform og Kate er 100% professionel.

 

Birgitte Toftdal, GASA

 

HYPNOTERAPEUT

Kate Garfalk

Hypnoterapi skaber forandring